Get Adobe Flash player

VTM // Moederdag

Als kind deden we alles om onze mama te tonen hoe graag we haar zagen. Maar hoe ouder je wordt, hoe minder tekeningen je maakt, hoe minder uren je spendeert aan knutselwerkjes en … hoe minder vaak je zegt dat je van haar houdt. Jammer, toch?

more

Get Adobe Flash player

OZ // FLEXUS rolt de gele loper uit

Kiezen voor OZ is een slimme zet. Want OZ is het ziekenfonds waar de klant centraal staat. Als onafhankelijke speler hoeven ze dan ook met niemand anders rekening te houden. De persoonlijke adviseurs en het gebruiksvriendelijk online kantoor maken het verschil met andere ziekenfondsen. En de sympathieke glimlach krijg je er gewoon bovenop.

Get Adobe Flash player

VTM Nieuws // We zijn er voor u.

Er waait al een tijdje een frisse wind door de redactie van VTM NIEUWS. De focus van de verslaggeving ligt meer dan ooit op de relevantie die de actualiteit heeft voor elke Vlaming. De opdracht was dan ook om die nieuwe positionering te vatten in een krachtige baseline…

more
  • TERRE_BLEUE_ABRI_DETAIL_708X471
  • TERRE_BLEUE_IMAGE_DETAIR_708X471

Terre Bleue // FLEXUS verwelkomt Terre Bleue

We houden de lippen al een tijdje op elkaar, maar kunnen niet langer zwijgen: FLEXUS en Terre Bleue defileren sinds september zij aan zij. Het Belgische label pakt uit met casual chic collecties voor zowel dames, heren als kinderen en wil met de hulp van FLEXUS uitgroeien tot hét premium modemerk in ons land.

more

Get Adobe Flash player

VTM // Wat schaft de pot vandaag?

VtmKoken.be, het culinaire multichannel-platform van VTM wil de kookreferentie worden van Vlaanderen. VtmKoken.be instrueert en inspireert. Het merk wil een automatische reflex zijn voor iedereen die aan het koken gaat of wil gaan. Met een uitgekookte campagne brengt FLEXUS dat doel een stapje dichterbij voor VTMKoken.

more
BRANTANO_BRANTANO_MAG_DIGITAAL_MAGAZINE_WIDGET_FB_PIC

Brantano // FLEXUS zet een digitale stap voor Brantano

Brantano schrijft samen met FLEXUS zijn digitaal verhaal verder met een upgrade van het digitale BrantanoM@g. Deze week verscheen de tweede editie van het digitale magazine van de grootste schoenenretailer van ons land. FLEXUS stond in voor de ontwikkeling van de app, content, foto’s en grafische vormgeving.

more
  • JETAIR_DISCOVER_YOUR_SMILE_BILLBOARD_2
  • JETAIR_DISCOVER_YOUR_SMILE_BILLBOARD_2

Jetair // Discover your smiles

De missie van Jetair is duidelijk: dag in, dag uit een glimlach op de gezichten van haar klanten toveren. Hoe? Door hun vakantie tot in de puntjes te regelen. Wat je van je reis ook verlangt, Jetair zorgt ervoor. Dat is het uitgangspunt van de nieuwe ‘Discover your smile’-campagne die we voor de touroperator lanceerden.

  • VTM_LVM_SLONGS
  • VTM_LVM_CHRISTOFF

VTM // FLEXUS VERSPREIDT DE LIEFDE VOOR MUZIEK

Wat krijg je als je 6 Vlaamse artiesten een week lang samen naar een villa in Spanje stuurt? Een geweldige, muzikale kruisbestuiving! Zeker als je hen ook nog eens elkaars hits laat coveren. En dat is precies het concept van Liefde voor Muziek. Een gloednieuw VTM-programma waarvoor FLEXUS meewerkte aan de campagne.

more

Get Adobe Flash player

VTM // De jury van Belgium's Got Talent krijgt versterking

Het derde seizoen van ‘Belgium’s Got Talent’ komt eraan. ‘Schiet er nog talent over in Vlaanderen?’ denk je dan misschien. Natuurlijk! Er is zelfs nog zoveel onontdekt talent, dat Rob, Ray en Karen versterking krijgen van niemand minder dan ‘coming man’ Niels Destadsbader.

more
BRANT_OSA_LENTE_2015

Brantano // Geef je oude schoen weer iets te doen

Liggen jouw oude schoenen ook te niksen in je kast? Breng ze dan nog tot en met 8 maart binnen tijdens de Oude Schoenenactie van Brantano.

more

Get Adobe Flash player

MEDIALAAN // EEN TE GEK 2015

2014 zit er bijna op. Het wordt stilaan tijd om elkaar het beste toe te wensen voor het nieuwe jaar. Maar de cliché eindejaarswensen zijn niet echt aan MEDIALAAN besteed. Daarom gooiden we het over een iets andere boeg…

more

Get Adobe Flash player

VTM // FLEXUS en Safety First maken de wereld veiliger

A new season of Safety First. And to paraphrase Dirk Porrez himself: that’s ‘serious business’. So, FLEXUS got down to work with a ton of dedication.

more

Get Adobe Flash player

Brantano // De 3D voetscan = kinderspel

Dankzij de 3D Voetscan dragen kinderen altijd de juiste schoenen. En dankzij FLEXUS heeft Brantano er een opvallende campagne bij.

more

Get Adobe Flash player

VTMKoken // Wat schaft de pot vandaag?

Ook vanavond is het weer zover: in duizenden gezinnen weerklinkt de vraag ‘Wat schaft de pot vandaag?’. VtmKoken.be en FLEXUS brengen de oplossing

more
DREAMLINER_WIDGET_LOCATIE

Jetairfly // Boeing Dreamliner 787

The ultramodern Boeing 787 Dreamliner has landed in Belgium, something that hasn’t gone unnoticed: the airliner got plenty of press coverage and FLEXUS made a striking billboard at Zaventem international airport.

more
Jetairfly_widget_new

Jetairfly // FLEXUS scheert hoge toppen voor de 10e verjaardag van Jetairfly

Jetairfly bestaat 10 jaar en is uitgegroeid tot de tweede grootste vliegtuigmaatschappij van België, met lijnvluchten naar 105 bestemmingen en bijna drie miljoen passagiers per jaar. Een indrukwekkend traject dat FLEXUS inspireerde om scherp uit de hoek te komen. Met een mix van radio en Facebook. Of hoe je een innoverende verjaardagscocktail maakt van classic én social media.

more
MEDIALAAN_LOGO_PRINT_ZAK

MEDIALAAN // FLEXUS turns MEDIALAAN into a beautiful corporate brand

It’s official. VMMa is now known as MEDIALAAN. The parent company behind VTM, 2BE, Vitaya, JIM, Q-music and JOE fm now has strong brand story and a fresh, modern look.

more
FLEXUS_20_YEAR

FLEXUS XX // Time flies when you’re having fun

Two decades in advertising. What a roller coaster. From meeting room to meeting room, from SWOT to USP, from tagline to rebranding… things often got hectic. But above all, it was good fun. We invite you to travel back in time with us. Enjoy the ride!

Get Adobe Flash player

VTM // A Great Big Thank You Full of Magic

VTM has been in existence for 25 years. Thanks to the viewers. And so the station would like to say to them: Thanks, with a Great Big Thank You Full of Magic.

more

Get Adobe Flash player

Radio 2 // Vraag het aan

Radio 2, de grootste familie van Vlaanderen, geeft de kans om mekaar eens écht te bedanken. Hoe? Met een toffe plaat! Bij FLEXUS bedachten we een kleurrijke campagne om de actie krachtig te lanceren.

more