DAMIAAN_FISCAAL_AFTREKBAAR_DETAIL

Damiaanactie // Ik ben fiscaal aftrekbaar

De tax shift domineert deze week de krantenkoppen. Maar met de fiscale aftrekbaarheid van giften aan het goede doel werd gelukkig niet geschoven. Voor schenkingen vanaf 40 euro krijg je nog steeds een fiscaal attest. En laat dat nu ook net het bedrag zijn waarmee Damiaanactie iemand volledig kan genezen van lepra of tbc.

more

Get Adobe Flash player

Radio 2 // We houden allemaal van klassiekers

Van 31 augustus tot en met 5 september lanceert Radio 2 opnieuw ‘Vraag het aan’. Leden van de grootste familie kunnen een week lang hun favoriete plaatjes aanvragen of hun familie en vrienden verrassen met een passend nummer.

more

Get Adobe Flash player

VTM // Nathalie Meskens zoekt een job

Traditiegetrouw knalt VTM het nieuwe televisieseizoen weer stevig op gang met een pak straffe programma’s. Enkele oude bekenden zijn terug van weggeweest en krijgen het gezelschap van veelbelovende reeksen als De Bunker, Project K, Jonas & Van Geel,… Maar één iemand ontbreekt op het scherm: Nathalie Meskens.

more

Get Adobe Flash player

VTM // Liefde voor sterren tegen de muziek op

In augustus strijkt VTM neer in Oostende met een wervelende TV-show: ‘Liefde voor Sterren tegen de Muziek op’. Het event is een swingende mix van twee succesprogramma's van de zender. Bekende artiesten, o.a. uit ‘Liefde voor Muziek’ en hun lookalikes uit ‘Tegen de Sterren Op’ zullen er een spektakel van maken vol humor en muziek.

more
OVERSTOCK_DETAIL

OVERSTOCK GARDEN // VOOR SLIMME GENIETERS

Eindelijk zomer! Als het weer een beetje meezit, is je terras de ideale plaats om van het leven te genieten. En dat lukt nog net een tikkeltje beter met een tuinset van Overstock Garden. Je kan er al meer dan 10 jaar terecht voor meubelen van de beste kwaliteit tegen de beste prijs.

De prima prijs-kwaliteitsverhouding van Overstock hebben we gevat in de baseline ‘Voor slimme genieters’. Die werd ook het uitgangspunt van een radiocampagne voor Overstock Garden. Eentje waarin we enkele absurde neveneffecten van een Overstock tuinset uitvergroten. Want wie tuinmeubelen van Overstock Garden heeft, loopt het risico om al eens ongewenste bezoekers over de vloer te krijgen…

more
PERSBERICHT_JETAIR_VANFLETEREN

Jetair // DISCOVER YOU SMILE VEREEUWIGD DOOR VANFLETEREN

Het contrast kan niet groter. Op de achtergond de grauwe lucht na een regenbui. Een gitzwarte terril. Troosteloosheid. Op de voorgrond een fel verlicht reclamebord. Met een beertje dat de inwoners van Dampremy, vlakbij Charleroi, vriendelijk toelacht. En de slogan ‘Souriez de Dampremy à Dalaman’ die hen laat wegdromen naar mooiere oorden…

De perfecte compositie is van de hand van, wie anders, Stephan Vanfleteren. De Jetair-affiche komt uit onze stal. En daar zijn we apetrots op. Want het gebeurt niet elke dag dat er voor je campagne een rol is weggelegd in een kunstwerk.

De foto maakt deel uit van ‘Il est clair que le gris est noir’. De tentoonstelling waarin Vanfleteren een magistraal beeld schetst van Charleroi en haar vergane, industriële glorie. Dit stukje sociaal realisme is nog tot 6 december te zien is in het Fotomuseum van de stad.

Get Adobe Flash player

VTM // Kijk waar en wanneer je maar wil

We houden er allemaal van om content te bekijken via laptop, smartphone, of tablet. Gewoon waar en wanneer het ons past. Daar speelt VTM op in met een unieke online service: via vtm.be of de VTM-app kan je volledige afleveringen van je favoriete programma’s bekijken. Altijd en overal. Op kot, op café, op ‘t WC… noem maar op.

more

Get Adobe Flash player

Radio 2 // Een goeiendag maakt je dag goed!

Misschien heb je het zelf ook al gemerkt op straat, bij de bakker of tijdens het sporten: we zeggen tegenwoordig minder en minder ‘goeiendag’ tegen elkaar. Jammer, toch?

more

Get Adobe Flash player

VTM // Moederdag

Als kind deden we alles om onze mama te tonen hoe graag we haar zagen. Maar hoe ouder je wordt, hoe minder tekeningen je maakt, hoe minder uren je spendeert aan knutselwerkjes en … hoe minder vaak je zegt dat je van haar houdt. Jammer, toch?

more

Get Adobe Flash player

OZ // FLEXUS rolt de gele loper uit

Kiezen voor OZ is een slimme zet. Want OZ is het ziekenfonds waar de klant centraal staat. Als onafhankelijke speler hoeven ze dan ook met niemand anders rekening te houden. De persoonlijke adviseurs en het gebruiksvriendelijk online kantoor maken het verschil met andere ziekenfondsen. En de sympathieke glimlach krijg je er gewoon bovenop.

Get Adobe Flash player

VTM Nieuws // We zijn er voor u.

Er waait al een tijdje een frisse wind door de redactie van VTM NIEUWS. De focus van de verslaggeving ligt meer dan ooit op de relevantie die de actualiteit heeft voor elke Vlaming. De opdracht was dan ook om die nieuwe positionering te vatten in een krachtige baseline…

more
  • TERRE_BLEUE_ABRI_DETAIL_708X471
  • TERRE_BLEUE_IMAGE_DETAIR_708X471

Terre Bleue // FLEXUS verwelkomt Terre Bleue

We houden de lippen al een tijdje op elkaar, maar kunnen niet langer zwijgen: FLEXUS en Terre Bleue defileren sinds september zij aan zij. Het Belgische label pakt uit met casual chic collecties voor zowel dames, heren als kinderen en wil met de hulp van FLEXUS uitgroeien tot hét premium modemerk in ons land.

more

Get Adobe Flash player

VTM // Wat schaft de pot vandaag?

VtmKoken.be, het culinaire multichannel-platform van VTM wil de kookreferentie worden van Vlaanderen. VtmKoken.be instrueert en inspireert. Het merk wil een automatische reflex zijn voor iedereen die aan het koken gaat of wil gaan. Met een uitgekookte campagne brengt FLEXUS dat doel een stapje dichterbij voor VTMKoken.

more
BRANTANO_BRANTANO_MAG_DIGITAAL_MAGAZINE_WIDGET_FB_PIC

Brantano // FLEXUS zet een digitale stap voor Brantano

Brantano schrijft samen met FLEXUS zijn digitaal verhaal verder met een upgrade van het digitale BrantanoM@g. Deze week verscheen de tweede editie van het digitale magazine van de grootste schoenenretailer van ons land. FLEXUS stond in voor de ontwikkeling van de app, content, foto’s en grafische vormgeving.

more
  • JETAIR_DISCOVER_YOUR_SMILE_BILLBOARD_2
  • JETAIR_DISCOVER_YOUR_SMILE_BILLBOARD_2

Jetair // Discover your smiles

De missie van Jetair is duidelijk: dag in, dag uit een glimlach op de gezichten van haar klanten toveren. Hoe? Door hun vakantie tot in de puntjes te regelen. Wat je van je reis ook verlangt, Jetair zorgt ervoor. Dat is het uitgangspunt van de nieuwe ‘Discover your smile’-campagne die we voor de touroperator lanceerden.

  • VTM_LVM_SLONGS
  • VTM_LVM_CHRISTOFF

VTM // FLEXUS VERSPREIDT DE LIEFDE VOOR MUZIEK

Wat krijg je als je 6 Vlaamse artiesten een week lang samen naar een villa in Spanje stuurt? Een geweldige, muzikale kruisbestuiving! Zeker als je hen ook nog eens elkaars hits laat coveren. En dat is precies het concept van Liefde voor Muziek. Een gloednieuw VTM-programma waarvoor FLEXUS meewerkte aan de campagne.

more

Get Adobe Flash player

VTM // De jury van Belgium's Got Talent krijgt versterking

Het derde seizoen van ‘Belgium’s Got Talent’ komt eraan. ‘Schiet er nog talent over in Vlaanderen?’ denk je dan misschien. Natuurlijk! Er is zelfs nog zoveel onontdekt talent, dat Rob, Ray en Karen versterking krijgen van niemand minder dan ‘coming man’ Niels Destadsbader.

more
BRANT_OSA_LENTE_2015

Brantano // Geef je oude schoen weer iets te doen

Liggen jouw oude schoenen ook te niksen in je kast? Breng ze dan nog tot en met 8 maart binnen tijdens de Oude Schoenenactie van Brantano.

more

Get Adobe Flash player

MEDIALAAN // EEN TE GEK 2015

2014 zit er bijna op. Het wordt stilaan tijd om elkaar het beste toe te wensen voor het nieuwe jaar. Maar de cliché eindejaarswensen zijn niet echt aan MEDIALAAN besteed. Daarom gooiden we het over een iets andere boeg…

more

Get Adobe Flash player

VTM // FLEXUS en Safety First maken de wereld veiliger

A new season of Safety First. And to paraphrase Dirk Porrez himself: that’s ‘serious business’. So, FLEXUS got down to work with a ton of dedication.

more

Get Adobe Flash player

Brantano // De 3D voetscan = kinderspel

Dankzij de 3D Voetscan dragen kinderen altijd de juiste schoenen. En dankzij FLEXUS heeft Brantano er een opvallende campagne bij.

more

Get Adobe Flash player

VTMKoken // Wat schaft de pot vandaag?

Ook vanavond is het weer zover: in duizenden gezinnen weerklinkt de vraag ‘Wat schaft de pot vandaag?’. VtmKoken.be en FLEXUS brengen de oplossing

more
DREAMLINER_WIDGET_LOCATIE

Jetairfly // Boeing Dreamliner 787

The ultramodern Boeing 787 Dreamliner has landed in Belgium, something that hasn’t gone unnoticed: the airliner got plenty of press coverage and FLEXUS made a striking billboard at Zaventem international airport.

more
Jetairfly_widget_new

Jetairfly // FLEXUS scheert hoge toppen voor de 10e verjaardag van Jetairfly

Jetairfly bestaat 10 jaar en is uitgegroeid tot de tweede grootste vliegtuigmaatschappij van België, met lijnvluchten naar 105 bestemmingen en bijna drie miljoen passagiers per jaar. Een indrukwekkend traject dat FLEXUS inspireerde om scherp uit de hoek te komen. Met een mix van radio en Facebook. Of hoe je een innoverende verjaardagscocktail maakt van classic én social media.

more
MEDIALAAN_LOGO_PRINT_ZAK

MEDIALAAN // FLEXUS turns MEDIALAAN into a beautiful corporate brand

It’s official. VMMa is now known as MEDIALAAN. The parent company behind VTM, 2BE, Vitaya, JIM, Q-music and JOE fm now has strong brand story and a fresh, modern look.

more
FLEXUS_20_YEAR

FLEXUS XX // Time flies when you’re having fun

Two decades in advertising. What a roller coaster. From meeting room to meeting room, from SWOT to USP, from tagline to rebranding… things often got hectic. But above all, it was good fun. We invite you to travel back in time with us. Enjoy the ride!

Get Adobe Flash player

VTM // A Great Big Thank You Full of Magic

VTM has been in existence for 25 years. Thanks to the viewers. And so the station would like to say to them: Thanks, with a Great Big Thank You Full of Magic.

more

Get Adobe Flash player

Radio 2 // Vraag het aan

Radio 2, de grootste familie van Vlaanderen, geeft de kans om mekaar eens écht te bedanken. Hoe? Met een toffe plaat! Bij FLEXUS bedachten we een kleurrijke campagne om de actie krachtig te lanceren.

more