VTM // ZOEKEN, DA'S NOOIT PLEZANT, BEHALVE ...

Zoeken, da’s nooit plezant, behalve … naar een idee voor een TV-spot. Hier vind je onze nieuwste creatie voor VTM Pasen.

more

VTM // The Band // Welke 4 zangtalenten veroveren een plaats in The Band?

VTM en FLEXUS lanceren de nieuwste muziekrevelatie, en hoe!
Vanaf 17 februari kan je bij VTM genieten van een nieuw, uniek muziekprogramma: The Band.

more

Blind Getrouwd // Een niet te missen liefdesexperiment

Hoe vind je tussen al die potentiële huwelijkspartners de enige echte ware? De deelnemers aan Blind Getrouwd laten de experts een selectie maken. VTM gaf zijn ja-woord aan deze FLEXUS-campagne.

more
RND_BEDANKT_2016

Rode Neuzen // Bedankt, Vlaanderen!

Eén woord: wow. Met jullie steun, acties en giften zamelden VTM, Qmusic en Belfius maar liefst 4,1 miljoen euro in voor Rode Neuzen Dag. Een nieuw record. Ook wij willen jullie ongelooflijk hard bedanken voor jullie inzet. Dikke merci, allemaal!

Mercy Ships // Medische hulp recht door zee

Mercy Ships vaart met het grootste ziekenhuisschip ter wereld naar de armste landen. Het doel? Patiënten met nood aan dringende medische hulp opereren. FLEXUS ontwikkelde de Belgische lanceringscampagne met een nieuwe baseline, een imagospot en printcampagne.

more

VTM // VTM wenst je betoverende feesten

VTM staat voor beleving. En ook tijdens the most wonderful time of the year is dat niet anders. Deze keer deed FLEXUS een beroep op het artistiek collectief Skullmapping. Het resultaat? Een feeërieke kerstspot waarin een nietsvermoedende familie mag aanschuiven aan een betoverend kerstdiner.

more

VTM Nieuws // Beleef de Amerikaanse presidentsverkiezingen

FLEXUS zet de uitgebreide coverage van de Amerikaanse presidentsverkiezingen door de VTM-nieuwsdienst extra in de verf met een nieuwe tv-spot.

more

TUI // Jetair heet nu officieel TUI.

Jetair heet nu officieel TUI. Vorige week trokken dan ook enkele gespierde TUI-medewerkers het nieuwe tijdperk letterlijk op gang. Hoe? Dat ontdek je in deze video.

RODE NEUZEN DAG // Het scheelt als je deelt

Nog nooit deelden jongeren zoveel met elkaar. Helaas bleven er ook nog nooit zoveel jongens en meisjes met een groot geheim zitten. Heel wat jongeren kampen met psychische problemen waarover ze met niemand kunnen praten. Met onze nieuwe campagne voor Rode Neuzen Dag willen VTM, Qmusic en Belfius het taboe rond psychische problemen bij jongeren doorbreken.

more

Radio 2 // De madammen in Zuid-Afrika

Straffe levensverhalen, warme anekdotes en sterke persoonlijkheden. Dat is waar De Madammen van Radio 2 naar speuren als ze in ‘De Huiszoeking’ bekende Belgen bezoeken. Een uniek radioformat, dat zich in een al even unieke setting afspeelt: thuis bij Stef Bos in het hartige Zuid-Afrika. De setting, de natuur en de cultuur vormen de perfect ingrediënten voor een filmische spot met een beklijvende Stef Bos in de hoofdrol.

more

VTM // FLEXUS ACTIVEERT MET MICRO-ORGANISMEN

Op 5 september start het langverwachte vervolg van de spannende dramaserie Cordon. Om de lancering van het nieuwe seizoen extra in de verf te zetten, zette FLEXUS een origineel medium in: schimmels en bacteriën.

more

Jetair // Jetair wordt TUI

Jetair is al sinds 1971 een begrip bij de reisminnende Belg. Met de mooiste tijd van het jaar en discover your smile zette FLEXUS de Belgische touroperator mee op de kaart.

more

VTM // FLEXUS haalt kettingzaag boven

Vanaf 9 september ontvangt Nathalie Meskens in Little Big Shots op VTM schattige bengels die de hele zaal inpakken met hun groots talent. De ingrediënten voor de campagne? Een vleugelpiano, kettingzaag en getalenteerde krullenbol.

more
FLEXUS_RIOCORRECTOR_WIDGET

The Rio Corrector // Tweet Olmypisch zonder monsterboetes met The #RioCorrector

Alleen de officiële Olympische partners (de grootste sponsors ter wereld) mogen Olympische termen als Gold, Olympic, Rio, Medal ... gebruiken in hun communicatie, inclusief Tweets en Facebook posts, besliste het Internationaal Olympisch Comité. Kleinere, vaak nationale sponsors van atleten of sporters riskeren een zware boete als ze deze regels overtreden.

Niet zo sportief en een beetje tegen de Olympische gedachte in vonden we bij Flexus. Daarom ontwierpen we The #RioCorrector.

more
EFFIE_RND_PRINT_DETAIL

EFFIE AWARD // FLEXUS wint Silver Effie voor VTM, Qmusic en Belfius

FLEXUS likes to focus on getting results. Last night, the agency was presented with a Silver Effie Award, in recognition of its work. The Red Nose Day case and charity campaign organised by VTM, Qmusic and Belfius both earned high praise on all fronts.

more

MEDIALAAN // Rode Neuzen Dag

Als een actie geld ophaalt voor het goede doel, wil iedereen weten wat er met dat geld gebeurt. VTM, Qmusic en Belfius, initiatiefnemers van Rode Neuzen Dag, hebben dat goed begrepen. In een nieuwe reeks tv-commercials, mag Jonas Van Geel uitleggen wat hij met de ingezamelde € 3.858.814 heeft uitgespookt.

more

Radio 2 // HOE VERGROOT JE EFFICIENT TRAFFIC NAAR JE WEBSITE?

Soms zorgen kleine, alledaagse probleempjes voor een pak nutteloze stress en frustratie. Een slechte adem, een platte band, wintertenen, noem maar op! Maar gelukkig biedt Radio 2 een heleboel simpele oplossingen voor dit soort niemandalletjes op ‘AHA!’.

more

Radio 2 // De Madammen trekken naar Afrika

Straffe levensverhalen, warme anekdotes en sterke persoonlijkheden. Dat is waar De Madammen van Radio 2 naar speuren als ze in ‘De Huiszoeking’ bekende Belgen bezoeken. Een uniek radioformat, dat zich deze week in een al even unieke setting afspeelt: thuis bij gynaecologe en ex-politica Marleen Temmerman in Kenia. De setting, de cultuur en het aangrijpende verhaal van Marleen waren de perfecte ingrediënten voor een filmische spot met een pak ‘couleur locale’!

VTM // FLEXUS haalt Bart Peeters binnen ... als coach van The Voice

Binnenkort kunnen we op vrijdagavond weer lekker achterover leunen voor een nieuw seizoen van The Voice van Vlaanderen. Maar om al dat talent te coachen, heb je ook véél talent nodig. Daarom creëerde FLEXUS een tv-spot waarin Koen Wauters, Natalia en Bent Van Looy Bart Peeters binnenhalen als gloednieuwe vierde coach. En dat doen ze, hoe kan het ook anders, met heel veel zin voor spektakel!

more

Radio 2 // ONTDEK ONZE AHA-ERLEBNIS VOOR RADIO 2

Soms zorgen kleine, alledaagse probleempjes voor een pak nutteloze stress en frustratie. Een slechte adem, een platte band, wintertenen, noem maar op! Maar gelukkig biedt Radio 2 een heleboel simpele oplossingen voor dit soort niemandalletjes op ‘AHA!’.

more

Radio 2 // De 1000 klassiekers zijn van iedereen.

Voor de presentatie van zijn 1000 Klassiekers heeft Radio 2 dit jaar een ‘specialleke’ in petto. De presentatoren krijgen de hulp van enkele verrassende bekende gezichten. 13 gastpresentatoren leiden de 1000 Klassiekers mee in goeie banen: Ben Crabbé, Guga Baúl, Francesca Vanthielen, Otto-Jan Ham en nog vele anderen. Dit dream team inspireerde ons bij de creatie van de tv-spots en printadvertenties.

more

VTM // Vlaanderen & VTM : zoveel te beleven

Al sinds 2012 werkt VTM nauw samen met FLEXUS aan een nieuwe profilering. VTM positioneert zich vandaag expliciet als warme familiezender en dat vertaalde FLEXUS eerder al in de baseline “VTM, je beleeft het hier”. Nu zet Vlaanderens grootste commerciële zender een volgende stap: een imagospot.

more

Rode Neuzen Dag // FLEXUS getuigt voor Rode Neuzen Dag

Je kan er niet om heen… Vlaanderen is in de ban van Rode Neuzen Dag. Op vraag van de initiatiefnemers (VTM, Qmusic en Belfius) creëerde FLEXUS de voorbije maanden verschillende campagnes, om deze nieuwe goede-doel-actie op de kaart te zetten.

more
OZ_VRIENDEN_VAN_MURPHY_PRINT_DETAIL

OZ // Friends of Murphy

Whether we like it or not: sooner or later we all land in a dentist’s chair or hospital bed. And the bill can add up quickly. That’s why OZ is offering Dentalia Plus and Hospitalia Plus − smart dental and hospitalisation insurance that insures your health, and that of your family, perfectly.

more
DAMIAAN_FISCAAL_AFTREKBAAR_DETAIL

Damiaanactie // FLEXUS wint De Standaard Solidariteitsprijs

Vorig jaar veroverden we voor Damiaanactie al een ereplaats in De Standaard Solidariteitsprijs. Maar deze keer is het er echt ‘boenk’ op. Met onze aangrijpende advertentie konden we de jury overtuigen en worden we beloond met drie inlassingen in De Standaard!

more

Radio 2 // We houden allemaal van klassiekers

Van 31 augustus tot en met 5 september lanceert Radio 2 opnieuw ‘Vraag het aan’. Leden van de grootste familie kunnen een week lang hun favoriete plaatjes aanvragen of hun familie en vrienden verrassen met een passend nummer.

more

VTM // Nathalie Meskens zoekt een job

Traditiegetrouw knalt VTM het nieuwe televisieseizoen weer stevig op gang met een pak straffe programma’s. Enkele oude bekenden zijn terug van weggeweest en krijgen het gezelschap van veelbelovende reeksen als De Bunker, Project K, Jonas & Van Geel,… Maar één iemand ontbreekt op het scherm: Nathalie Meskens.

more

VTM // Liefde voor sterren tegen de muziek op

In augustus strijkt VTM neer in Oostende met een wervelende TV-show: ‘Liefde voor Sterren tegen de Muziek op’. Het event is een swingende mix van twee succesprogramma's van de zender. Bekende artiesten, o.a. uit ‘Liefde voor Muziek’ en hun lookalikes uit ‘Tegen de Sterren Op’ zullen er een spektakel van maken vol humor en muziek.

more
OVERSTOCK_DETAIL

OVERSTOCK GARDEN // For smart bon vivants

Summer at last! If the weather is favourable, your terrace is the ideal place for enjoying life. And it goes just a tad better with garden furniture from Overstock Garden − who’ve been offering furniture of the best quality at the best price for more than 10 years now.

We captured Overstock’s excellent price-quality ratio in the baseline ‘For smart bon vivants’. Which was also the starting point for a radio campaign for Overstock Garden − where we exaggerated several absurd side-effects of owning their garden furniture. Because when you have garden furniture from Overstock Garden, you run the risk of suddenly having unwanted visitors show up on your terrace!...

more
PERSBERICHT_JETAIR_VANFLETEREN

Jetair // Discover your smile immortalised by Vanfleteren

The contrast couldn’t be greater. In the background, the grey sky after a rain shower. A coal-black slag heap. Desolation. In the foreground, a brightly lit billboard. With a little bear giving the inhabitants of Dampremy, near Charleroi, a friendly smile. And the slogan ‘Smile from Dampremy to Dalaman’ inviting them to dream of finer climates...

The perfect composition was created by, who else, Stephan Vanfleteren. The Jetair poster comes from our stable − and we’re super proud of it. Because it's not every day that a work of art plays a role in your campaign.

The photo is part of ‘Il est clair que le gris est noir’ − the exhibition in which Vanfleteren sketches a magisterial image of Charleroi and its faded industrial glory. This piece of social realism can be seen until 6 December at the city’s Museum of Photography.

VTM // Look where and when you like

We all love to view content via laptop, smartphone or tablet. Where and when it suits us. VTM has responded to this luxury with a unique online service: via vtm.be or the VTM app, you can watch entire episodes of your favourite shows. Anytime, anywhere. In your student room, in your corner café, on the toilet ... you name it!

more

Radio 2 // A 'Good day' makes your day good

Maybe you've already noticed it yourself on the street, at the bakery, or at the gym: we’re saying ‘Good day!’ less and less to each other these days. A pity, isn’t it?

more

VTM // Mother's Day

Maybe you've already noticed it yourself on the street, at the bakery, or at the gym: we’re saying ‘Good day!’ less and less to each other these days. A pity, isn’t it?

more

OZ // FLEXUS rolls out the yellow carpet

Choosing OZ is a smart move. Because OZ is the customer-centric health insurance. An independent player, they don't have to answer to anyone else. And the personal advisors and the user-friendly online office distinguish them from other health insurance providers. The personable smile is simply an extra touch...

VTM Nieuws // We're there for you

For some time now, a fresh breeze has been blowing through the VTM NIEUWS editorial office. More than ever, the focus of the reporting lies on the relevance that the news has for each resident of Flanders. So, the mission was to capture the new positioning in a powerful baseline…

more
  • TERRE_BLEUE_ABRI_DETAIL_708X471
  • TERRE_BLEUE_IMAGE_DETAIR_708X471

Terre Bleue // FLEXUS salutes Terre Bleue

We’ve kept our lips sealed for a while now, but we can’t stay silent any longer: since September, FLEXUS and Terre Bleue are marching side by side. The Belgian label offers casual chic collections for women, men and children − and, with FLEXUS’s assistance, they want to become the premium fashion brand in our country.

more

VTM // Wat schaft de pot vandaag?

We’ve kept our lips sealed for a while now, but we can’t stay silent any longer: since September, FLEXUS and Terre Bleue are marching side by side. The Belgian label offers casual chic collections for women, men and children − and, with FLEXUS’s assistance, they want to become the premium fashion brand in our country.

more
  • JETAIR_DISCOVER_YOUR_SMILE_BILLBOARD_2
  • JETAIR_DISCOVER_YOUR_SMILE_BILLBOARD_2

Jetair // Discover your smiles

Brantano and FLEXUS are continuing the digital story of Belgium’s largest shoe retailer with an upgrade of the digital BrantanoM@g. The second issue of the digital magazine appears this week. FLEXUS was in charge of developing the app, content, photos and graphic design.

BRANT_OSA_LENTE_2015

Brantano // Geef je oude schoen weer iets te doen

Liggen jouw oude schoenen ook te niksen in je kast? Breng ze dan nog tot en met 8 maart binnen tijdens de Oude Schoenenactie van Brantano.

more

VTM // FLEXUS en Safety First maken de wereld veiliger

A new season of Safety First. And to paraphrase Dirk Porrez himself: that’s ‘serious business’. So, FLEXUS got down to work with a ton of dedication.

more
DREAMLINER_WIDGET_LOCATIE

Jetairfly // Boeing Dreamliner 787

The ultramodern Boeing 787 Dreamliner has landed in Belgium, something that hasn’t gone unnoticed: the airliner got plenty of press coverage and FLEXUS made a striking billboard at Zaventem international airport.

more
MEDIALAAN_LOGO_PRINT_ZAK

MEDIALAAN // FLEXUS turns MEDIALAAN into a beautiful corporate brand

It’s official. VMMa is now known as MEDIALAAN. The parent company behind VTM, 2BE, Vitaya, JIM, Q-music and JOE fm now has strong brand story and a fresh, modern look.

more
FLEXUS_20_YEAR

FLEXUS XX // Time flies when you’re having fun

Two decades in advertising. What a roller coaster. From meeting room to meeting room, from SWOT to USP, from tagline to rebranding… things often got hectic. But above all, it was good fun. We invite you to travel back in time with us. Enjoy the ride!